5 grunner til å bruke en interiørarkitekt

Mange er usikre på om de skal snakke med en interiørarkitekt, og mange tror rett og slett prosjektet deres er for lite. Det viser seg at å involvere en interiør-arkitekt/-designer, helst så tidlig som mulig i prosessen har mange fordeler.

  1. Tidsparende - Det er en jungel der ute av produkter, trender, farger og muligheter. Med en interiørarkitekt eller interiørdesigner på laget får du en sparringspartner som kommer inn med nye øyne og kommer med forslag med utgangspunkt i dine behov og din estetikk.

  2. Kostandsbesparende - Det er mange som tror at det er dyrt å bruke en interiørarkitekt/interiørdesigner, spesielt fordi det tidligere ble forbundet med dyre prosjekter. I dag er det mer vanlig at man bruker interiørarkitekterIinteriørdesignere på timepris også på små prosjekter i hjemmet og opplever at det kan være kostnadsbesparende i forhold til at det ofte kan være dyrt å velge feil. Mange ender opp med en farge som ikke fungerer, eller en sofa som er altfor stor for rommet i tillegg til at tidsbesparelse og samarbeid med snekkere/byggherre kan sørge for at man ikke påløper seg ekstra kostnader med feil eller dårlig kommunikasjon. Hos Interiørarkitekt MNIL Stina Leivseth har vi moderate timepriser, og vi avtaler gjerne et samarbeid med deg ut fra ditt budsjett. Ingen prosjekter er for store og ingen for små.

  3. Det lille ekstra - Har du lyst på en spilevegg i tre, eller en blå sofa? Mange feiger ut og tørr ikke stole på seg selv når de kommer til de store valgene, og man ender opp med grå sofa og noe som alle andre har. Vi opplever at i dialog med en profesjonell så stoler man lettere på sine tanker. Vi ønsker å fremheve identitet og ved hjelp av funksjonelle, estetiske og bærekraftige design, skape unike og personlige hjem.

  4. Helhetlig resultat - Interiørarkitekter og interiørdesignere er spesialister på å se helheten i design og har øye for både estetikk, planløsninger, samhandling med omgivelsene og funksjonalitet. Har du opplevd at du klarer å se gode løsninger hos andre, men at du står fast hjemme hos deg selv? Det er veldig vanlig. En profesjonell kan hjelpe deg med å komme inn og se muligheter man selv ikke hadde sett for seg. Hos Interiørarkitekt MNIL Stina Leivseth kan vi også visualisere dette for deg med farge- og materialprøver, moodboards og 3D tegninger.

  5. Forbedret livskvalitet - God design har den egenskapen at den kan gi en bedre hverdag. Med en god planløsning og helhetlig tankegang med flow og funksjon i huset, kan man sørge for å forsterke mønstre i familien, man kan skape samlingspunkter og sørge for en mer praktisk hverdag.


Ta kontakt slik at vi kan snakke om ditt prosjekt. Den første samtalen er uforpliktende og kostnadsfri.

Next
Next

Slik jobber vi